RADIESSE

Radiesse är en tvåkomponentsfiller som återställer ansiktets naturliga volym och avlägsnar hudens ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens egna kollagen.

Radiesse tillför alltså inte bara volym vid injektionstillfället, utan med tiden stimulerar den också produktionen av kroppens naturliga kollagen, och för många kvarstår resultatet i upp till ett år eller längre.

Radiesse ger den volym och det lyft som är nödvändigt för att reducera ålderstecken, tack vare de kalciumbaserade mikrosfärer och den gel som produkten består av. Med tiden kommer både gelen och mikrosfärerna att brytas ner helt i kroppens ämnesomsättningsprocess. De frigjorda kalcium- och fosfatjonerna är identiska med kroppens egna mineraler.

Förutom en omedelbar volymgivande effekt stimulerar CaHA-mikrosfärerna (Calcium Hydroxylapatite) i Radiesse hudens naturliga kollagensyntes. Tack vare den kollageninducerande effekten återfår huden sin ungdomliga densitet och elasticitet.

Vad innehåller Radiesse?

Radiesse innehåller CaHA-mikrosfärer, som finns i vattenhaltiga karboximetylcellulosa-bärare. Den är en av de mest kraftfulla och upplyftande kontureringsprodukterna för djup volymutfyllnad, vilket ger en speciell stimulanseffekt.

Radiesse har högsta elasticitet och viskositet jämfort med vanliga fillers med hyaluronsyra. Fördelen med Radiesse-fillerns höga elasticitet är att den är resistent mot kraftpåverkan, ex. från ansiktsmusklerna och gravitationen, vilket ger mycket stabila resultat. Den höga viskositeten innebär att fillern stannar på injektionsstället, vilket ger optimal formgivning. Radiesse är alltså helt perfekt för behandling av ansiktsområden med hög aktivitet i form av rörelser/mimik, eller som kräver en mycket exakt korrigering, ex. de nasolabiala vecken samt ansiktets mellersta och nedre delar.

Radiesse erbjuder

  • Omedelbar korrigering av moderata till svåra rynkor
  • Omedelbara lyft- och kontureringseffekter
  • Stimulerar produktionen av hudens naturliga kollagen
  • Långverkande förbättring av hudens kvalitet
  • Ett mjukt och naturligt resultat
  • Resultat som varar ett år eller längre för många patienter
  • En enkel och bekväm behandling